WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

Ernestine & Victor, Hilversum

Wat zijn wij blij met de beslissing om Dianne in de arm te nemen om het interieur voor ons nieuwe huis vorm te geven! Helemaal toen bleek dat we voor de sleuteloverdracht niet meer konden bezichtigen, heeft Dianne het mogelijk gemaakt om vooraf een geweldig 3D ontwerp te presenteren die volledig naar onze wensen was.
Ze nam de tijd om zich in onze smaak te verdiepen en heeft unieke, gedurfde keuzes neergelegd die mooi met elkaar ‘blenden’. Met behulp van haar shoppinglist zijn we flink opgeschoten en dit alles heeft ons erg veel tijd bespaard en geleid tot een plek waar we ons meteen thuis voelden.
Haar creativiteit, warmte en enthousiasme zijn zeker aan te raden!

Maarten & Willemijn,
Hilversum

Dianne heeft ons geholpen met de verbouwing en inrichting van een appartement. Ze heeft het project van begin tot eind verzorgt. Vanaf technische tekeningen voor de aannemer inclusief beslissingen over de locatie van ramen en badkamer, tot de kleine details zoals keuzes van een nachtkastje. Van A tot Z dus.
Dianne kan heel goed inschatten wat bij ons past en ons tegelijkertijd ook verrassen met nieuwe inzichten.
Omdat er bij een verbouwing en inrichting altijd veel meer op je afkomt dan je vooraf verwacht heeft het ons heel veel geholpen dat Dianne flexibel en altijd goed bereikbaar is. We zijn dus heel blij met het proces en het resultaat!

Lisanne & Melle, Utrecht

Dianne heeft ons ontzettend goed geholpen met de keuzes van kleuren, meubels en indeling van onze woonkamer.
Dianne kan goed luisteren en kwam met toffe suggesties die echt bij onze stijl passen. Ze probeerde ook wel buiten onze comfortzone te kijken. Een groene bank? Nooit gedacht dat we daarvoor zouden kiezen, maar Dianne liet zien wat het qua kleur deed. Ze neemt de tijd voor je en heeft echt oog voor detail. Het verjongde tafelblad, de lampen en stoel keuzes. We hadden er zelf nooit opgekomen. We zijn erg blij met het resultaat. Aanrader!

Robert, Amsterdam

Dianne heeft me geweldig geholpen bij de keuze van een nieuwe keuken. Ik wilde een hele andere indeling en kwam er zelf niet uit. Ze verdiepte zich goed in de ruimte en kwam met een advies dat naadloos aansloot op mijn wensen. Het was ook fijn om met haar te sparren. Ze dacht echt mee.
Mijn keuken is inmiddels bijna af en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het was niet zo geslaagd geweest zonder haar hulp.