WERKWIJZE

We starten met een kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken.
Voorafgaand aan het gesprek vraag ik jullie een moodboard met me te delen en mijn intakeformulier in te vullen. Aan de hand daarvan bereid ik me voor op ons gesprek, zodat we snel tot de kern kunnen komen. 

Als ik naar aanleiding van jullie voorbereiding denk dat ik niet de geschikte persoon ben om jullie te helpen, probeer ik jullie in contact te brengen met een collega.

Is er een klik? Dan ontvangen jullie een offerte en ga ik al dan niet aan de slag.

KENNISMAKING &
OFFERTE

Ik start met het maken van een moodboard en verschillende indelingsontwerpen.
Er is vaak zoveel meer mogelijk dan je denkt! 

Tijdens de presentatie van deze ontwerpen laat ik jullie ook een visualisatie zien van kleuren, vormen, materialen en texturen die ik in het plan wil verwerken. Ik neem zoveel mogelijk materialen mee, zodat mijn ideeën tastbaarder worden. 

MOODBOARD &
INDELING

Aan de hand van jullie feedback maak ik een definitief ontwerp, vaak een combinatie van verschillende ontwerpen uit het eerste voorstel. Ook ga ik aan de slag met jullie feedback op het moodboard en de materialen.

Tijdens onze volgende afspraak presenteer ik het volledige interieurplan bestaande uit:

- het definitieve ontwerp
- een kleuren- en materialenplan incl. stalen
- een meubelplan incl. shoppinglist
- een lichtplan incl. shoppinglist
- indien van toepassing: een voorstel voor raambekleding 

DEFINITIEF ONTWERP
& INTERIEURPLAN

AFRONDING &
VERDER

Na afloop van de presentatie is er uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen en hierna zal ik de laatste aanpassingen verwerken. 

In de shoppinglist geef ik per leverancier aan of jullie via mij korting kunnen krijgen.
Indien gewenst breng ik jullie in contact met deze leveranciers. Ook kan ik jullie in contact brengen met mijn meubelmaker voor de realisatie van het ontwerp.

Met het interieurplan kun je direct aan de slag. Wil je het verdere traject ook door mij laten begeleiden? Denk bijvoorbeeld aan de inkoop van meubilair, decoratie, behang, verf en het begeleiden van de aannemer of meubelmaker? Dat doe ik graag voor een vast uurtarief.

CONTACT >

Neem contact met me op, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

KLINKT GOED?