PRIJZEN

Ieder project is anders en dus maak ik graag een offerte op maat voor je naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek. Duidelijkheid vindt iedereen fijn en daarom vind je op deze pagina een prijsindicatie van de pakketten waar ik mee werk.

Door mij in te schakelen bespaar je niet alleen tijd en frustratie, maar vaak ook geld. Ik werk samen met verschillende leveranciers - van hoog- tot middensegment - die mijn klanten korting of andere voordelen bieden. Hierdoor kun je een deel van mijn kosten terugverdienen tijdens de realisatie van je project.

Ik heb een fijne samenwerking met een vaste meubelmaker, wat jou tijd en frustratie bespaart. Als je liever met een eigen meubelmaker of timmerman werkt is dat uiteraard ook mogelijk.

COMPLEET PAKKET 2D

Ben je zelf visueel ingesteld?
Kom je er maar niet uit wat je met je interieur aan moet? Ga je verhuizen, maar heb je niet de tijd om goed na te denken over mooie keuzes voor je nieuwe interieur? Allebei? Met mijn complete interieurplan kun jij direct zelf aan de slag.

Wat krijg je?
-2 a 3 2D-ontwerpen
-Een kleuren- en materialenplan incl. stalen
-Een meubelplan met shoppinglist
-Een licht- en armaturenplan met shoppinglist

€1799,- incl. BTW
Deze prijs geldt voor een gemiddelde woon- en eetkamer met keuken.

COMPLEET PAKKET 3D

Het meest gekozen pakket. Het 3D-ontwerp maakt het mogelijk beter te visualiseren hoe jouw huis eruit komt te zien. Ook kan ik eenvoudig laten zien wat bijvoorbeeld het effect is van een andere kleur op de muur. 

Naast 2 a 3 uitgewerkte 3D-ontwerpen ontvang je:
-Een kleuren- en materialenplan incl. stalen
-Een meubelplan met shoppinglist
-Een licht- en armaturenplan met shoppinglist

€2299,- incl. BTW
Deze prijs geldt voor een gemiddelde woon- en eetkamer met keuken.

ADVIES AAN HUIS

Heb je geen behoefte aan een compleet interieurplan, maar wil je graag sparren over kleuren of de perfecte opstelling? Ik kom graag bij je langs met mijn kleurenwaaiers en stalen en geef je in 3 uur (incl. terugkoppeling) zoveel mogelijk handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Mocht je vervolgens toch een compleet pakket afnemen dan vervallen de kosten
van het Advies aan Huis.

€299,- incl. btw